Erwin Verdonck
DSCF2372.JPG

Ik ben altijd gefascineerd geweest door het vakmanschap waarmee uit een ruw stuk hout iets moois gemaakt kan worden. Mijn vader was meubelmaker en ik herinner mij nog levendig dat ik geboeid stond toe te kijken aan zijn werkbank, steeds hopend om ook eens 'iets te mogen doen'.
 

Toen ik veertien was ontdekte ik in onze bibliotheek een bouwplannetje voor een dulcimer. Boven alle verwachtingen slaagden mijn vader en ik er in om een mooi en goed spelend instrumentje te maken. Mijn interesse in het zelf bouwen van instrumenten was gewekt.

Doorheen de jaren ben ik verschillende snaarinstrumenten blijven bouwen en bespelen. Door mijn opleidingen klassieke gitaarbouw en luitbouw aan het Centrum voor Muziekinstrumentenbouw te Puurs (België) heb ik de stap gezet naar het professioneel bouwen van instrumenten.
 

Wanneer u, als amateur- of beroepsmuzikant, een vlot bespeelbaar en met de hand gebouwd instrument wil kopen, bent u bij mij aan het juiste adres. Voor u zet ik mijn vakmanschap in en bouw ik met veel passie en met de beste houtsoorten een instrument op maat, voor een eerlijke prijs.
 

Het is fijn dat u de tijd neemt om rond te kijken op mijn website.

Wil u een luit kopen of een gitaar kopen? Of wil u gewoon meer informatie?

Stel uw vragen via het contactformulier en ik zorg dat u snel antwoord krijgt!

ABOUT ME | België | Handgebouwde klassieke gitaar kopentekst 2