top of page

Neem gerust contact op met mij.

Hieronder vindt u alvast wat meer informatie.

Your message has been sent.

Anker bestellen-order

Hoe bestelt u een instrument?

 

Ik heb enkele instrumenten in mijn atelier die ter plaatse geprobeerd kunnen worden. Een ideale gelegenheid om elkaar te leren kennen, inzichten en verwachtingen uit te wisselen. U kan geen instrument meenemen om uit te proberen.

 

Prijsaanvraag

Prijzen zijn op aanvraag te verkrijgen via het contactformulier. Gewenste extra’s (inleg- of snijwerk, uitzonderlijke houtsoorten, darmsnaren…) kunnen de prijs beïnvloeden. Alle prijzen worden vooraf besproken.

 

Bestellen

Instrumenten worden gebouwd op bestelling.

Voor het bestellen van een instrument vult u het contactformulier in. Ik probeer u daarna zo snel mogelijk te bereiken via e-mail om de specificaties van het gewenste instrument te bespreken en tot een prijsafspraak te komen.

Eens u besloten hebt door te gaan met bestellen, vraag ik een voorschot van 25% van de afgesproken prijs, via overschrijving op mijn rekening.

Indien u dat wenst hou ik u tussendoor regelmatig op de hoogte van de vorderingen.

Wanneer het instrument klaar is, vraag ik u de rest van het totaalbedrag te vereffenen. Pas na ontvangst van het volledige bedrag kan het instrument overhandigd worden. Tenzij u het instrument komt afhalen in mijn atelier, wordt het verzonden. Alle verzendingskosten zijn ten laste van de koper.

 

Koffer

Een beschermende maatkoffer of hoes is niet in de prijs begrepen. Deze kan ik voor u laten vervaardigen bij gespecialiseerde bedrijven. Hou er rekening mee dat de productie enkele extra weken in beslag neemt.

De prijs wordt vooraf aan u gecommuniceerd en mee verrekend in het totaalbedrag van het instrument.

Indien het instrument verzonden dient te worden, is een beschermende maatkoffer expliciet vereist.

 

Wachttijd

Een muziekinstrument met de hand bouwen vraagt tijd. Bij prijsaanvraag of bij bestelling kan ik u een inschatting geven van de productietijd. 

 

Huren

Uitzonderlijk heb ik een instrument te huur. Als u een instrument wenst te huren betaalt u een waarborg plus een maandelijks huurbedrag, ingaand vanaf de eerste maand. De bedragen zijn afhankelijk van het type instrument.

Bij het terugbrengen wordt de staat van het instrument beoordeeld en wordt de waarborg geheel of gedeeltelijk terugbetaald. Een gehuurd instrument kan na de huurperiode aangekocht worden mits opleg van een restbedrag.

bottom of page